ADANA İMAMOĞLU İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015 – 2016 Eğitim – Öğretim Yılı Sene Başı Değerlendirme Toplantısı

İlçemize bağlı ilkokul, ortaokul ve lise müdürleriyle “2015 – 2016 Eğitim – Öğretim Yılı Sene Başı Değerlendirme Toplantısı” düzenlendi.
2015 – 2016 Eğitim – Öğretim Yılı Sene Başı Değerlendirme Toplantısı

Fatih Yatılı Bölge Ortaokulu toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet ÖZKILINÇ, Şube Müdürlerimiz Adem BUDAK ve Selahittin AKTAŞ’ın yanı sıra İlçemize bağlı ilkokul, ortaokul ile lise müdürleri katıldı.

Yapılan toplantıda, 2015 – 2016 Eğitim Öğretim yılı hazırlıklarının değerlendirilmesi, destekleme kursları, yeni atanan idarecilerin durumu, öğrencilerin taşınması ve ücretli öğretmenlerin görevlendirilmesi ile ODAK projesinin takibiyle ilgili konular üzerinde duruldu.

Toplantıda konuşan Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet ÖZKILINÇ, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitim seviyesinin yükseltilmesi ve eğitim ortamının iyileştirilmesi için çaba gösterdiklerini belirtti. Hedefe ulaşmak için öğrenciler, veliler, öğretmenler, okul yöneticileri ve Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ortak paydayla hareket edilmesinin önemine vurgu yaptı.

 

Adalet Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi Hükümet Binası Kat.2 İmamoğlu/ADANA - 0322 200 70 25

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.