ADANA İMAMOĞLU İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Ders Zili Çaldı

Yeni eğitim öğretim yılı ders zili çaldı ve 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı başladı. Etkinlikler çerçevesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz çelengi, Hükümet Konağı’nda düzenlenen törenle Atatürk büstüne Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet ÖZKILINÇ tarafından konuldu. 
2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Ders Zili Çaldı

İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk İlkokulu’nda düzenlenen kutlama törenine Kaymakam Sayın Kürşad ÖZDEMİR, İlçe Jandarma Komutanı İ. Vedat GÖRÜR, Emniyet Müdürü Seyit Ali ANNADINÇ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet ÖZKILINÇ ile okul müdürleri, öğrencilerimiz ve velilerimiz katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan İlköğretim Haftası kutlama etkinliği öğrencilerimizin okumuş olduğu şiirlerle devam etti. Daha sonra 4.sınıf öğrencilerimizden oluşan bir grup, ana sınıfı ve birinci sınıf öğrencilerimize “Okula Hoş Geldiniz” çiçeği verdi.

 

Program; Kaymakam Sayın Kürşad ÖZDEMİR ve protokol üyeleri tarafından öğrencilerimize kitaplarının dağıtılması ile sona erdi.

Adalet Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi Hükümet Binası Kat.2 İmamoğlu/ADANA - 0322 200 70 25

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.